iRobotiRobot - FőoldaliRobot - AktualitásokiRobot - ViszonteladókiRobot - webáruháziRobot - KosáriRobot - StadlerformiRobot - CégrőlMagisso - TermékekiRobot - Rólunk írtákiRobot - Kapcsolat
iRobot Roomba Stadler form AirfreeiRobot Magisso iRobot Airbi

   

Kosár

 

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot a Megrendelése elkészítéséhez. Ehhez nem szükséges, hogy Ön regisztrált felhasználó legyen.

Kérjük ellenőrizze, hogy minden szükséges terméket betett-e a kosárba. Ha igen, akkor a rendelés véglegesítéséhez kattintson a Megrendelem nyomógombra!Az Ön kosara üres!A sikeres rendelést a rendszer azonnal visszaigazolja, amikor is egy felugró ablak tájékoztatja Önt, hogy a megrendelését a rendszer elfogadta.A megrendelés beérkezését követően megkezdjük az Ön Megrendelésének tényleges feldolgozását , melyről Önnek a rendelésben megadott email címre értesítést küldünk.

Ezt követően kollégánk megkeresi Önt a megadott telefonszámon és egyezteti a kívánt szállítási módot és időpontot.

A megrendelt termékeket az egész ország területén szállítási költség felszámítása nélkül küldjük házhoz a DPD futárszolgálattal. A 30.000 Ft értéket el nem érő rendelések esetében 1.250 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Budapestre szóló megrendelés esetén kollégáink személyesen adják át Önnek a megrendelt készüléket egy előre egyeztetett időpontban és - igény esetén - segítenek a beüzemelésben és tájékoztatást adnak a  szükséges tisztítási és karbantartási lépésekről.

 Vissza az előző oldalra
 


   

Kosár

 

Az Ön kosara üres.


   

Belépés

 
Felhasználónév:

Jelszó:Regisztrálok

   

Hírlevél

 
Név:

E-mail cím:


   

HÍREK

 
A Stadler Form Viktor levegő tisztító készülékek már Önkéntes Egészségpénztáraknál is elszámoltathatók!
Braava 320 és Braava 380 - a két új padlófeltörlő robot az iRobot kínálatában.
Az Airfree levegő fertőtlenítő készülékek már Önkéntes Egészségpénztáraknál is elszámoltathatók!
Megérkezte az Airfree légsterilizálók.
Airfree- A világ legbiztonságosabb és legtöbb vizsgálattal rendelkező légtisztítója. Az Airfree TSS™ technológia a levegő hevítésével pusztítja el a levegőben található vírusokat, poratka-ürüléket, polleneket, penészgombákat, baktériumokat. Különösen ajánlott allergiásoknak, asztmásoknak, illetve egyéb légúti betegségben szenvedőknek.
Megérkeztek a Roomba 700-as sorozat tagjai
Már rendelhetőek az új, 6. generációs takarító robotok. A Roomba 700-as sorozat tagjai, a Roomba 770 és a Roomba 780-as típusok.
>> Archívum

 
Főoldal | Aktualitások | Viszonteladók | Webáruház | Kosár | Hírlevél | iRobot cégről | Rólunk írták | Kapcsolat | Vásárlási és garanciális feltételek | Sitemap
 
© 2008, myrobot.hu. Minden jog fenntartva.
Oldalaink bármely tartalmi ill. design elemének felhasználásához a myrobot.hu előzetes írásbeli engedélye szükséges!
Az iRobot, a Roomba, a Scooba és a Virtual Wall az iRobot Corporation bejegyzett védjegyei.
A Virtual Lighthouse és a Dirt Detect az iRobot Corporation védjegyei.
webfejlesztés City Media Group Kft.